• slider_az_osz_erkezese
  • slider_gesztenye
  • slider_lightning_fireworks
  • slider_szejke_ut
  • slider_szokokut
  • slider_tuzijatek
  • slider_udv_felho

Csillag Hovirag

   Várjuk a tavaszt mert terveink vannak vele, ezért megbeszélésre hívtuk az Élhető Udvarhely Csoport tagjait.

   A Blue Sky Egyesület képviselője először jött el hozzánk, de ott volt az EKE, Szekler Teker, Feel Good Sportegyesület és az Agora Munkacsoport. Rozi (SZKA) ötlete volt, hogy készítsünk egy olyan közös eseménynaptár, amiből látszik, milyen közösségi eseményeket szerveznek az egyesületek a közeljövőben.

   Kiderült, hogy március végén kétnapos  futótábor is lesz és áprilisban meder és mező takarítást szervez a Blue Sky Egyesület és a Feel Good Sportegyesület. A patinás múltú EKE szervezi a  Budvár-Csicser tanösvényt kialakítását a Közösségi Alapítvány támogatásával, ezt lassan használatban vehetik a diákok.

"itt a tavasz, terveink vannak vele"

   Nincs olyan beszélgetés, hogy ne kerüljön szóba a bringázás. Most elkötelezett bringásaink Simon Szilárd és Kiss Emőke beszámoltak a Vásárhelyen, a Marosszéki Közösségi Alapítvány szervezésében tartott képzésről.  A két napos tréninget a magyarországi Bringa Akadémia tartotta, a biztonságos városi bringa használatáról. Nekik már több éves tapasztalatuk van a ezen a téren, többek között megmutatták kerékpározás során milyen rossz beidegződések okozhatnak balesetet. A képzést a Közösségi Alapítvány támogatta  azzal a céllal, hogy átadjuk az infókat bringás társainknak, főleg a gyerekeknek. Körvonalazódott egy Tweed Run típusú, szintén bringás esemény szervezéséről is, de erről bővebben majd egy következő alkalommal beszélgetünk.krokuszok

Keresés az Oldalon

2015 július 9

élhető udvarhelyi háztartások

kerekasztal beszélgetés

tudj meg többet!

 

Egycsepp

 

Térrendezés

 

Sétapálca